Caviar+ CoQ10 -Ansiktsmaske

kr 55.00

• Skin ernæring
• fukt og reparere hud
• Vitamin og protein beskyttelse

Ingrediensene er rike på vitaminer, mikro-elementer og aminosyrer for å reparere og gi næring til huden, og som forbedrer elastisiteten. Witch Hazel er en astringent og antioksidant som beskytter huden og Reduserer rødhet. Opprettholder et ungdommelig utseende.

Ikke på lager

Art. nr. 70-204 Kategori:

Beskrivelse

Kaviar
Er rik på vitamin A, D, B1, B2, B6 og
mikro-elementer Co, Cu, P, Si, Zn samt aminosyrer somglycin,lysin,histidin,arginin og aspargin. Disse ingrediensene intensiverer prosesser i hudceller, og samtidig forsinker aldringsprosessen ved fuktighet i huden. Kaviar ekstrakt er en rik kilde til vitaminer, nukleinsyrer, fosfolipider og proteiner. De er i seg selv en kilde til marine DNA, et nøkkelelement i hudens celle-gjenfødelse.

Forskere sier kaviar er lastet med protein, vitaminer og mineraler, og de har en celle-format som ligner på menneskelig hud. «Det hjelper å fremskynde den naturlige produksjonen av kollagen, og i tiden hjelper det å bygge opp og bli tykkne huden og dermed gi et yngre, fastere utseende.

CoQ10
Coq10 er et naturlig forekommende enzym som finnes i alle levende celler i kroppen. Det er avgjørende for god helse, og spiller en særlig viktig rolle i levende, ungdommelig hud. Som vi aldrer, vil våre CoQ10 nivåer avta, og bistå aldringsprosessen i huden. Ved å styrke nivåer av dette viktige enzymet i huden vår, har aktuelle anvendelser av CoQ10 vist seg å redusere tegn på aldring.

Vitamin E
Er en potent antioksidant med anti-aldrings egenskaper, og som bidrar til å redusere
solskader på huden. Vitamin E er en overlegen fuktighetskrem. Den er kjent for å bidra til å redusere hud betennelse, øker fasthet, bedre tone og tekstur i huden.

WitchHazel
Witch Hazel er en av de eldste kosmetiske ingredienser, men likevel gir fordeler til huden på ulike måter. Det bidrar ikke bare med å kontrollere vann tap, men er også en god astringent. Det hjelper også til å stabilisere barrierefunksjonen av huden, redusere hud rødhet og har antioksidantegenskaper.
Tilleggsinformasjon

Vekt 200 G
Dimensjoner 21 × 14 × 1 cm