Epidermal Growth -Ansiktsmaske

kr 55.00

• Reduserer tegn på aldring
• Forbedrer fleksibilitet
• strammer, heiser og tilfører fuktighet

Ingrediensen av våre drømmer ;epidermal vekstfaktor (EGF), peptid og Astaxanthin gjenoppretter effektivt elastisitet innenfra hudens lag til epidermis og fremmer produksjonen av hudens kollagen.

Ikke på lager

Art. nr. 70-202 Kategori:

Beskrivelse

EGF

Epidermal vekstfaktor eller EGF er en naturlig forekommende substans i kroppen som spiller en viktig rolle i regulering av cellevekst, proliferasjon og differensiering.

Funn av EGF er kreditert til Dr. Stanley Cohenog Dr. Rita Levi-Montalcini som i fellesskap mottok Nobels fredspris for sitt arbeid i 1986. EGF er et lite protein molekyl består av 53 aminosyrer. Det er cellenes naturlige signaler som stimulerer hudens (epidermal) celler til å vokse. Fordi det bare er signaler, er meget små mengder av EGF som skal tilfor å stimulere cellevekst.

I kroppen er EGF laget naturlig av spyttkjertel, prostata, nyre, cerebrum og i mindre mengder fra andre vev. Som menneskers alder, senker mengden av EGF i vev av kroppen, noe som resulterer i tynne og svake hud.

Etter fylte 25 år, begynner kroppens produksjon av EGF å avta, som et resultat huden din begynner å bli tynnere og tynnere. Mange mennesker, av den tiden de når sine seksti-og syttitallet, har nesten gjennomsiktig hud på baksiden av hendene. Dette er den synlige effekt av avtagende EGF produksjon. Kråke føtter og rynker er andre effekter av denne prosessen.

Noen andre faktorer som bidrar til tynning og skadet hud er over eksponering for solen, eksponering for sigarettrøyk, alkohol, stress og mangel på søvn og / eller trening.

Medisinske studier viser at lokal applikasjon av EGF øker helbredelsen av sår og reduserer arrdannelse. Hvis du har sett en skadet hund slikker sine sår, har du sett lokal applikasjon av EGF, som spyttkjertel er det en produsent av EGF.

Peptider
Menneskehud består hovedsakelig av kollagen. Når kollagen er ødelagt av alder og miljømessige faktorer, inkludert sollys, er den ikke helt byttet ut. Som et resultat blir glatt, ung hud gradvis tynn og skrukket over tid. Som kollagen brytes ned, blir visse peptider frigjort.

Ved å bruke peptider på huden du oppfordrer du hudens egen naturlige produksjon av ny kollagen. Dermed vellykket minimere rynker og gi huden din ett mer ungdommelig utseende.

Astaxanthin
Astaxanthin er et gjennombrudd på en ingrediens som har holdt en relativt lav profil til tross for sin betydningsfulle oppgave.

Under normale cellulære metabolismer, miljømessige belastninger som UV-lys, røyk, forurensning, og selv oksygen skape skade biprodukter, eller fri radikaler som gjør at huden ser eldre enn den faktisk er.

Astaxanthin er ett effektivt skjold for huden, og bremser ned tidlig tegn på aldring forårsaket av miljøet. I tillegg hjelper det å redusere tap av fuktighet, fremme glatthet, og framprovosere hudcellefornyelse.

Dr. Debasis BagchiCreighton University viste at Astaxanthin kan eliminere frie radikaler 6000 ganger mer effektivt enn vitamin C, 800 ganger mer enn CoQ10, 550 ganger mer enn vitamin E og grønn te, 75 ganger mer enn Alphalipoic acid, og 20 ganger mer enn beta-karoten.

Marine Collagen
Kollagen er viktig for sunn hud, hår, bein og ledd. Reduserte nivåer av kollagen er spesielt merkbar i huden fordi huden mister sin elastisitet og blir utsatt for miljøskader med alderen.

Marine kollagen bevarer hudens elastisitet og styrke ved å stimulere syntesen av nytt kollagen og som et resultat reduserer synligheten av dype rynker og linjer. Marine collagen oppfordrer fornyelse av celler og reduserer ansikts-muskel sammentrekning, årsaken til rynker.

Som du fyller 40, bremser naturlig kollagen syntesen ned. De reduserte nivåer av kollagen i huden er ansvarlig for utseendet av linjer og rynker. Kollagen brukes til å forynge huden, og marine kollagen fra akvatiske kilder er den mest kjente kollagen kilden.
Tilleggsinformasjon

Vekt 200 G
Dimensjoner 21 × 14 × 1 cm