Platinum Lift -Ansiktsmaske

kr 55.00

• Reduserer tegn på aldring
• Antioxidant rik
• foretakene, toner og heiser

Stimulerer huden din med antioksidanter som hjelpemiddel i kampen mot miljøskader. Sammen Nano-Platinum, Trehalose og Pomegranate har antioxidantevner og kan bistå i oppstramming og løfte huden, og å styrke sin elastisitet og struktur.

Ikke på lager

Art. nr. 70-203 Kategori:

Beskrivelse

Kolloidalt Platinum
Collodial Platinum antas å være en av de høyeste antioksidant og anti aging ingredienser tilgjengelig. Platina er enamino polypeptid som penetrerer lag av huden og bistår i produksjonen av hudens kollagen og elastine. Kollagenbedrifter og støtter lag av huden. Mens elastine gir fleksibilitet og strekker hudKolloidalt Platinum, gir ikke bare super antioksidant effekt, det bærer aktive ingredienser dypt inn i huden og dermed fremmer jevnere, fastere og sunnereskin.Oxygen ødelegger kollagen og elastinei huden og oksiderer umettede fettsyrer for å skape rynker, flekker og fregner. Kolloidalt Paltinum bistår i kollagenens syntese og cellefornyelse.

Trehalose
Trehalose er ett naturlig sukker, med høye vannretensjons evner. Det brukes i både mat og kosmetiske produkter med den ekstra fordelen av å være en antioksidant. Sukkeret er tenkt til å danne en gelfasesom celle-dehydrate; som hindrer avbrudd av cellers interne organeller ved effektivt føre dem i posisjon. Rehydrering kan deretter fortsette med normal cellulær aktivitet for å bli gjenopptatt uten store skader som normalt ville følge en dehydrering / re-hydreringsyklus. Med andre ord, trehalose, når anvendt topisk, kan den la huden beholde fuktighet at det ellers ville tape.

Granateple
Forskning har avslørt at granateple har enorme antioksidantegenskaper, med fordeler spesielt for huden; fra
UVA-ogUVB-indusert skade kontroll, hud regenerasjon, hyperpigmentering kontroll, og til kollagen produksjon. Hvis noe fortjener å bli kalt en super frukt, så er det granateple. I 2003, på American Association for Cancer Research konferansen ble studier presentert; som fant granateple frukt ekstrakt å være en agent for hudkreft –forebygging. Tenk om hudpleieprodukter som kremer, patcher og solkremer som inneholder granateple kunne utvikles til å beskytte mot hudkreft. Granateple er en rik kilde til konjugert fettsyrer og polyphenol, som egner frukten potent antioksidant, anti-inflammatorisk og frie radikaler – høyere enn grønn te og rødvin.

Hveteaminosyrer
En hydrolysert planteprotein som absorberes lett inn i huden, og som stimulerer veksten av nytt vev, healing og foryngelse av huden.

WitchHazel
Witch Hazel er en av de eldste kosmetiske ingredienser, men likevel gir fordeler til huden på ulike måter. Det bidrar ikke bare med å kontrollere vann tap, men er også en god astringent. Det hjelper også til å stabilisere barriere-funksjonen av huden, redusere hud rødhet og har antioksidantegenskaper.

Vitamin E
Er en potent antioksidant med anti-aldrings egenskaper som bidrar til å redusere
solskader på huden. Vitamin E er en overlegen fuktighetskrem. Det er kjent for å bidra til å redusere hud betennelse, øker fasthet, bedre tone og tekstur i huden.
Tilleggsinformasjon

Vekt 200 G
Dimensjoner 21 × 14 × 1 cm