Collagen eye patches

kr 59.00

Collagen eye patches – 3 par pr. pakke (6 pads)

• Reduserer mørke ringer og poser under øynene
• Jevner linjer og rynker
• Øker øyesonens elastisitet

Reduserer mørke ringer, poser og revitalisere under øynene. Marine Collagen, grønn te, vitamin A & E og Aloe Vera bidrar til å forhindre synlige tegn på aldring ved å returnere elastisitet til sliten hud og Minimere linjer og rynker for et mer ungdommelig utseende.

Ikke på lager

Art. nr. 70-209 Kategori:

Beskrivelse

Marine Collagen
Kollagen er viktig for sunn hud, hår, bein og ledd. Reduserte nivåer
av kollagen er spesielt merkbar i huden fordi huden mister sin elastisitet og blir utsatt for miljøskader med alderen. Marine kollagen bevarer hudens elastisitet og styrke ved å stimulere syntesen av nytt kollagen, og som et resultat reduserer synligheten av dype rynker og linjer. Marine collagen oppfordrer fornyelse av celler og reduserer ansikts muskel-sammentrekning. Som du fyller 40, bremser den naturlige kollagen syntese ned. De reduserte nivåer av kollagen i huden er ansvarlig for utseendet avlinjer og rynker. Kollagen brukes til å forynge huden med, marine kollagen fra akvatiske kilder er den mest kjente kollagen kilde.

Vitamin E
Er en potent antioksidant med anti-aldrings egenskaper bidrar til å redusere
solskader på huden. Vitamin E er en overlegen fuktighetskrem. Det er kjent å bidra til å redusere hud betennelser, øke tone, fasthet og forbedre teksturen av huden.

Allantoin
Allantoin er en naturlig kjemisk forbindelse som produseres av planter, og og brukes til å stimulere regenerering avhudceller/ vev. Allantoin er naturlig beroligende, anti-irriterende, anti-inflammatorisk, og beskytter huden med å øke vanninnholdet av ekstracellulær matriks; som gir strukturell støtte til celler og er en viktig del av bindevev. Det øker også glatthet av huden og fremmer celle replikering.

Retinylpalmitat
Er en form for vitamin A som blir en stadig mer populær anti-aldrings ingrediens, som et alternativ til
Tretinoin ogRetinol, fordi det er en mildere vitamin A. Dette gir mindre sannsynlighet for å forårsake hud irritasjon, noe som gjør det til et utmerket valg for folk med sensitiv hud.
Anvendelsen av
retinylpalmitat til huden vil fremskynde hudens reparasjonsprosessen, øke kollagenproduksjonen, og forbedrer både elastisitet og tekstur i huden, reduserer urenheter, og krymper porene.

AloeExtract (Barbadensis)
Studier viser at Aloe Vera forbedrer hudens evne til å fukte seg selv, hjelper til fjerning av døde
hudceller, og har en effektiv penetrerende evne som hjelper for transport av sunne stoffer gjennom huden. Aloe ekstrakt stimulerer produksjonen av hudens naturlige kollagen og elastin, og dermed minimerer effekten av aldring. Det er også rikt på antioksidanter og antas å potensielt redusere risikoen for UVB stråler på huden.

Grønn te
Nyere forskning viser at grønn te ekstrakt er naturlig rik på antioksidanter, som beskytter kroppen mot frie radikaler. Det har også blitt vist at grønn te har evnen til å forynge gamle
hudceller som er på slutten av sin livssyklus, med den ekstra fordelen av å ha anti-inflammatorisk egenskaper.

Tilleggsinformasjon

Vekt 200 g
Dimensjoner 21 × 14 × 1 cm