Collagen Infusion -Ansiktsmaske

kr 55.00

• Forbedrer elastisiteten
• Fremmer fastere, yngre hud
• jevner fine linjer og rynker

Fuktighet øker Marine kollagen, elastin og vitamin E. Forynger og revitaliserer hudens elastisitet, tone og fasthet. Fremmer sunn hud og minimerer synligheten av dype rynker oglinjermedvitalitet.

Ikke på lager

Art. nr. 70-201 Kategori:

Beskrivelse

Marine Collagen
Kollagen er viktig for sunn hud,hår,bein og ledd. Reduserte nivåer av kollagen er spesielt merkbar i huden fordi huden mister sin elastisitet og blir utsatt for miljøskader med alderen.

Marine kollagen bevarer hudens elastisitet og styrke ved å stimulere syntesen av nytt kollagen og som et resultat reduserer synligheten av dype rynker og linjer. Marine collagen oppfordrer fornyelse av celler og reduserer ansiktsMuskel-sammentrekning;årsaken til rynker.

Som du fyller 40, bremser den naturlig kollagen-syntesen ned. De reduserte nivåer av kollagen i huden er ansvarlig for utseendet av linjer og rynker. Kollagen brukes til å forynge huden, og marine kollagen fra akvatiske kilder er den mest kjente kollagen kilde.

Elastin
Er den viktigste komponenten i huden som gir den fleksibilitet. Elastin er ett vann-bindemiddel som jevner rynker og forynger huden. Elastin utgjør en mindre, men viktig del av bindevevet innenfor kollagen av huden, og gir huden ekstra elastisitet.

Vitamin E
Er en potent antioksidant med anti-aldrings egenskaper, som bidrar til å redusere solskader på huden. Vitamin E er en overlegen fuktighetskrem. Det er kjent for å bidra til å redusere hud betennelse, øker fasthet, bedre tone og tekstur i huden.

WitchHazel
Witch Hazel er en av de eldste kosmetiske ingredienser, men likevel gir fordeler til huden på ulike måter. Det bidrar ikke bare med å kontrollere vann tap, men er også en god astringent. Det hjelper også til å stabilisere barriere-funksjonen av huden, redusere hud rødhet og har antioksidantegenskaper.

Hveteaminosyrer
En hydrolysert planteprotein som absorberes lett inn i huden, oppmuntrer veksten av nytt vev, healing og foryngelse av huden.Tilleggsinformasjon

Vekt 200 G
Dimensjoner 21 × 14 × 1 cm