Mygg stopp Active Plus myggSpray

kr 179.00

4 på lager

Art. nr. 11-001367 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

MYGGSTOPP- Active Plus Spray 100 ml

Klassisk variant som foretrekkes av mange. Spesielt utviklet for å beskytte deg mot myggplager i områder med mye mygg. MYGGSTOPP- pumpespray gir full beskyttelse som varer i mange timer. Forsvaret har testet og finner denne MYGGSTOPP varianten 100 % effektiv. MYGGSTOPP- Spray inneholder hele 100 ml. Dette gjør sprayen til markedets beste kjøp. Er svært drøy og varer lenge. Mitt i blinken for en familie eller for forbrukere som ønsker ett produkt som skal vare en stund.

Beskyttelse og virkning

Denne varianten virker ved å ta bort den ”utstrålingen”, fra menneskers hud, som gir myggen appetitt på ditt blod. Dette kalles også repellerende effekt. Myggens radar virker ikke normalt lenger, og myggen setter seg ikke på hudoverflaten. MYGGSTOPP- Spray brukes mot mygg, knott og stikkende innsekter. Beskytter også mot flått og malariamyggen. Hjelper også litt mot tunflua, fluer og klegg. Da snakker vi om ca 1 times beskyttelse, og huden må dekkes 100 %

Effekt

Produktet har en konsentrasjon av virkestoffer som gir maksimal effekt og – ikke minst – langtidsbeskyttelse. Opptil 6 timer. Ved større aktiviteter, som fører til mye svetting er det lurt å spraye seg litt oftere.

Duft

MYGGSTOPP er velkjent for sin friske duft av sitron. Denne duften har også repellerende effekt.

Bruk Sprayes på huden og smøres ut til et tynt lag. Unngå øyne og munn. Effekten reduseres ikke om du tar klær utenpå hud som er behandlet med MYGGSTOPP spray. Se ellers bruksanvisningen på produktet. Sprayen er meget lett å påføre og fetter ikke. Sprayen er svært drøy. Hele 100 ml.

Holdbarhet

Produktet er holdbar i mange år. Normalt mer enn 6 år.

Reiser til sydlige og tropiske områder

Innhold: 100 ml

Norsk produkt

Tilleggsinformasjon

Vekt 160 g
Dimensjoner 13.7 × 4 × 4 cm