Niagara

kr 250.00

Ikke på lager

Art. nr. 32-163 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Nå går det unna!!

I de virvlende strykene i Niagara har det brutt ut diamantfeber! Håpefulle lykkejegere styrer sine kanoer i halsbrekkende manøvrer for å få fatt i de funklende steinene. Men typisk nok ligger de mest verdifulle edelstenene og glimrer bare en håndbredd fra fossefallet. Og igjen og igjen setter uværet inn og forvandler den fredfulle elven til et rasende vanninferno.

NIAGARA er en fascinerende skattejakt i konstant kappløp med strømmen. Den som tør å ta sjansen, som finner frem til den klokeste løypa i de ville vannmassene, og som kan holde nervene under kontroll når juvelene skal plukkes opp, har sjansen til å bygge seg en gigantisk formue.

Det spektakulære spillematerialet i NIAGARA skaper en levende, tredimensjonal atmosfære: På de bevegelige vannfeltene styrer spillerne sine båter som på en ekte flod, selv om noen dessverre styrter i avgrunnen.

NIAGARA er et medrivende familiespill med drama og spenning for både ung og gammel!!

Anbefalt alder: 8+

Antall spillere: 3-5

Innhold: 1 spillebrettmed nedsenket elv. 12 runde elveskiver (gjennomsiktige). 10 trekanoer i 5 farger, 35 padlekort i 5 farger. 1 regnmakerstein (sky), 1 livbøye, 40 «Juveler» i 3 farger. 1 regelhefte.

Kåret til årets spill i Sverige og Tyskland!!

Tilleggsinformasjon

Vekt 1450 G