Skin Logic -Foot Repair

kr 59.00

• Lindrer grove, tørre føtter og sprukne hæler
• Dypt fuktighetsgivende
• Skin ernæring

Rik på fuktighetsgivendeekstrakter; Gingko biloba, grønn te, peppermynte, tang og SheaButter. Denne dypt gjennomtrengende og fuktighetsgivendeformel bidrar til å berolige og mykgjøre grove, tørre og sprukne føtter.

Ikke på lager

Art. nr. 70-207 Kategori:

Beskrivelse

Grønn te
Grønn te ekstrakt er naturlig rik på antioksidanter, som beskytter kroppen mot frie
radikaler. Det har også blitt vist at grønn te har evnen til å forynge gamle hudceller som er på slutten av sin livssyklus, med den ekstra fordelen av å haanti-inflammatorisk egen-Skaper, og evne til å forbedre hudsykdommer som psoriasis og rosacea.

Ginkgo Biloba Leaf Extract
Har mange viktige kvaliteter avgjørende for å opprettholde en sunn hud, og har
vært brukt i Kina og Japan i århundrer for sine helbredende egenskaper. Bruken av Ginkgo Biloba oppfordrer den naturlige produksjonen av kollagen i huden ogreparerer solskadet hud. I tillegg har den antioksidant og anti-inflammatoriske egenskaper.

Vitamin E
Er en potent antioksidant med
anti-aging egenskaper bidrar til å redusere effekten av solskader i huden. Vitamin E fungerer også som en overlegen fuktighetskrem. Det er kjent for å bidra til å redusere betennelser, øke tone, fasthet og forbedre teksturen i huden.

Tang (JaniaRubens) Extract
Er en type tang med dype
fuktighetsgivende egenskaper og antas å være en av de mest effektive naturlige marine kosmetiske ingredienser for fuktighetsgivende.

Sweet AlmondSeed Extract
En av de viktigste fordelene med mandelolje er at den trekker inn i tørr og sprukken hud, og etterlater den myk og smidig. Søt mandel olje er hentet fra frukten av mandeltreet, rik på næringsstoffer som vitamin A, B1, B2, B6, og er svært rik på vitamin E. Det absorberes lett inn i huden, bidrar til å redusere betennelse og irritasjon i huden , og forbedrer hudens hudfarge og glød.

Peppermynte olje ekstrakt
Peppermynteolje inneholder mentol som gir en forfriskende kjølende effekt på huden og har kraftige antibakterielle egenskaper som bidrar til å holde huden ren og klar, reduserer tegn på
rødhet der betennelse er til stede, oghudirritasjon. Det har den ekstra fordelen av å øke blodgjennomstrømningen, og gjør at huden ser mer levende.

Honning die blomsterekstrakt
Honeysuckle blomster er som naturlige antihistamin, og er nyttige for behandling av utslett og betennelser. Det er en god kilde til flavonoider og saponiner.

WhitePeony Root Extract (Paeonia Albiflora)
Har kraftige antioksidantegenskaper. Aktuelle anvendelser av antioksidanter er også viktig for å gi
hudceller rikelig beskyttelse mot destruktive frie radikaler. Frie radikaler skaper hudskader dokumentert av dannelsen av rynker, pigmentflekker og tap av elastisitet.

Sophora angustifolia Root Extract
Sophora rot inneholder et bredt spekter av biologisk aktive komponenter, den mest kjente av disse er matrine som er kjent for å bidra til å forbedre hudlidelser som eksem. Sophra er et bredt spekter antiseptisk og anti-inflammatorisk.

Baical Skullcap (Root Extract) Scutellaria baicalensis
En av de eldste urter i tradisjonell kinesisk medisin med kraftige anti-inflammatorisk egenskaper. Den brukes til å øke hastigheten på utvinning av generell traumer, sår og byller på huden , og insektbitt.

FerskenLeaf Extract (Prunus Persica)
Fersken blad ekstrakt er svært rik på naturlige stoffer, klasser av
polyfenoler, som har sterke antioksidantegenskaper.

Tilleggsinformasjon

Vekt 200 G
Dimensjoner 21 × 14 × 1 cm