Skin Logic -Hand Repair

kr 59.00

• Intens hud ernæring
• Dypt moisturisng
• Oppmykning

Intensiv foryngelses behandling beriket med fuktighets Marine Collagen ,shea Butter med revitalisering Vitamin E, og 7 planteekstrakter, beroliger og demper den tørre, grove hender.

Ikke på lager

Art. nr. 70-208 Kategori:

Beskrivelse

Marine Collagen
Kollagen er viktig for sunn hud, hår, bein og ledd. Reduserte nivåer av kollagen er
spesielt merkbar i huden fordi huden mister sin elastisitet og blir utsatt for miljøskader med alderen. Marine kollagen bevarer hudens elastisitet og styrke ved å stimulere syntesen av nytt kollagen og som et resultat reduserer synligheten av dype rynker og linjer. Marine collagen oppfordrer fornyelse av celler og reduserer ansikts muskel sammentrekning; årsaken til rynker.

SheaButter
Hentet fra kjernen av
Shea treet, og er kjent for sin evne til å revitalisere skadet hud. Inneholder essensielle fettsyrer og vitamin A, E og F. Shea Butter hjelper fornyelsen av hudceller, ,med muligheten til å bidra til å helbredesprukkenog tørr Hud, og etterlater huden hydrert og fuktig. Det er også kjent å ha antimikrobiell og anti-inflammatoriske egenskaper fordel hudsykdommer som eksem og dermatitt.

Vitamin E
Er en potent antioksidant med
anti-aging egenskaper bidrar til å redusere effekten av solskader i huden. Vitamin E fungerer også som en overlegen fuktighetskrem. Det er kjent for å bidra til å redusere betennelser, fasthet og forbedre tone og tekstur i huden.

Oliven frukt ekstrakt (Olea Europaea)
Har sterke antioksidant egenskaper og et høyt innhold av
enumettede fettsyrer gjør det til et utmerket ernæringsmessig kilde for huden. De essensielle vitaminer i olivenolje sakker aldringsprosessen og fremmer glatt og smidig hud.

Drue frukt ekstrakt (Vitis Vinifera)
Inneholder kraftig antioksidant , mengder av de frie komplekser (
OPCs), vitamin E og linolsyre som alle bidrar reparere og vedlikeholde en sunn hud. I tillegg har den anti-elastase egenskaper. Elastase er et enzym som bryter ned elastin, en viktig komponent i hud og bindevev. Ved å redusere nedbryting av elastin, holder den huden smidig og opprettholder et ungdommelig utseende.

Appelsin frukt ekstrakt(Citrus aurantium Dulcis)
Inneholder
alpha hydroxy syrer , og har kraftige eksfolierende og terapeutiske egenskaper. Appelsin fruktekstrakt bidrar til å forbedre solskadet hud, en sterkt medvirkende faktor til aldring. Appelsin frukt ekstrakt er ogsåfuktighetsgivende. Langvarig bruk av lav konsentrasjon AHA kan også øke kollagen og elastinsyntesen, og også øke protein regenerering i huden.

Eple frukt ekstrakt (Pyrus Malus)
Inneholder ti ganger nivået på
polyphenol (kraftige antioksidanter fungerer som frie radikaler) som finnes i modne epler. Eple frukt ekstrakt er også rik på eplesyre som hjelper avgrense og forynge huden. Kjent for sin evne til å beskytte huden mot UV-stråler, kontrollerer både tyrosinase og melanin formasjon , som er ansvarlig for å produsere mørke flekker på overflaten av huden. Hemmer elastase (et enzym som bryter ned elastin protein) som er kjent for å opprettholde sunne elastin fiber, akselererer syntetisere av kollagen protein og dermed fremme celle regenerering og fornyelse av huden . Forbedrer utseendet på tørr eller skadet hud ved redusere flassing og gjenopprette smidighet.

Sitron frukt ekstrakt (Citrus Medica Limonum) og Lime frukt ekstrakt (Citrus aurantifolia)
Er både naturlige kilder til vitamin C, og har vist seg å stimulere kollagen og nedgang av rynker. Det fungerer også som en antioksidant og beskytter mot UVA / UVB stråler, minkende pigmentering , og øker kollagen produksjonen. Alle faktorer viktige i å opprettholde en yngre hud.

RosaCentifolia
Er en blomst ekstrakt av kål rose. Dette terapeutiske
astringent brukes for å stramme huden og porene, og til å fjerne overflødig oljer uten å forlate huden tørr.

Tilleggsinformasjon

Vekt 200 g
Dimensjoner 21 × 14 × 1 cm