Stem cell protein -Ansiktsmaske

kr 59.00

• Generer og revitiliserer huden
• Løfter huden
• Forbedrer hudens elastisitet

Regenererer og revitaliserer fra dypt inne i hudens epidermis med de nyeste fremskritt innen hudpleie; stamcelle planteprotein. Med evnen til å beskytte og reparere aldrende hudceller, hjelper det å erstatte skadede celler, redusere tap av kollagen, og minimere linjer og rynker.

Ikke på lager

Art. nr. 70-200 Kategori:

Beskrivelse

Stamcelle planteprotein
Ankomsten av Stamcelle planteprotein i aktuell hudpleie innebærer oppdrag: evnen til å ikke bare beskytte, forebygge og reparere aldrende hud celler, men å faktisk erstatte tapt og skadet celler med nye friske hudceller. Allerede er det anvendelser av Stamcelle planteprotein som gir dramatiske resultater med nyfunnet løfte om å revolusjonere hudpleie-industrien på måter som aldri før er realisert.

Stamcelle planteprotein har muligheten til å deles over mange generasjoner og har den unike evnen til å stimulere og beskytte menneskelige stamceller. Resultatene er en reduksjon i forekomsten av linjer og rynker, collagen tap og andre vanlige tegn på aldring.

CoQ10
Koenzym coq10 er et naturlig forekommende enzym som finnes i alle levende celler i kroppen. Det er avgjørende for god helse, og spiller en særlig viktig rolle i levende, ungdommelig hud. Som vi aldrer, vil våre CoQ10 nivåer avta, og delta i aldringsprosessen i huden. Ved å styrke nivåer av dette viktige enzymet i huden vår, har aktuelle anvendelser av CoQ10 vist seg å redusere tegn på aldring.

Adenosin
Adenosin er ett velkjent molekyl som er aktiv i mange cellulære funksjoner som; stimulerende DNA syntese, øker proteinsyntese, og cellestørrelse.

Adenosin øker produksjonen av kollagen og elastin, som er de to mest viktige proteiner i huden. De er ansvarlig for å redusere forekomsten av linjer og rynker som oppstår med aldring.

Tilleggsinformasjon

Vekt 200 G
Dimensjoner 21 × 14 × 1 cm